Leven

5 top ijsjes voor kids

Het is weer lekker warm en de zomervakantie staat weer voor de deur. Tijd om de kids choice top 5 van favoriete ijsjes te delen! Niet alleen glutenvrij, maar ook melkvrij!

  1. Met stip op nummer 1, is de favoriet van onze 6jarige: BonIce van Bonvita! Te koop bij natuurvoedingswinkels met vriezer, zoals Ekoplaza. Lijkt op een magnum met lekker veel chocolade en romig ijs op basis van rijstemelk. In zowel een puur als melkchocolade (ook op basis rijstemelk) variant te verkrijgen.
  2. Vlak achter nummer 1 staat het ijs van Professor Grunschnabel. Alle varianten. Op basis van kokosmelk, dus ook lekker romig. Onder andere te koop bij Albert Heijn.
  3. Bittersweet Coco & choco van Beluga. Een verassend ijsje met een heerlijk frisse smaak. Ook op basis van kokosmelk. Te vinden bij de Albert Heijn.
  4. SunLolly: een heerlijk fruitig en fris waterijsje om thuis in te vriezen. In een stevige verpakking, daarom ook heel geschikt om mee te nemen op vakantie. Te koop bij de Lidl voor een fijn klein prijsje.
  5. Zelfgemaakt waterijsje. Van de eigen favoriete limonade. In een leuk vormpje van de action. Yum!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s