Leven

Getest: de vegan en glutenvrije Cornetto

Op de glutenvrije social media gonst het sinds kort… De glutenvrije en vegan Cornetto is eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar! En wij hebben ‘m natuurlijk op een zonnige dag getest.

PhotoGrid_1523194893255.jpg

Als allereerste moet gezegd: een glutenvrije én melkvrije, zelfs vegan Cornetto is een geweldige uitvinding. Alleen al het idee dat dit nu te koop is en binnen handbereik, is voor mijn dochter (mét coeliakie en koemelkallergie) een fantastisch gevoel. Of zoals zij het zei: “Ik heb altijd al gewenst dat ik dit mocht eten en nu kán het gewoon echt!”

Zo aandoenlijk. En toen de smaaktest – hmmmmm, mjammie! Wij hebben alle vier gesmuld van dit ijsje! De chocolade is lekker vol van smaak, het ijs romig en het hoorntje knapperig. Precies zoals een Cornetto hoort te zijn! Oftewel: “Het lekkerste ijsje ooit!”, aldus ons glunderend coeliaakje.

Je koopt dit ijsje voor €2,89 in een pak met vier stuks bij de Albert Heijn. Ze zijn wel kleiner dan de klassieke Cornetto, en dus flink duurder. Maar omdat smaak alle verwachtingen waarmaakt, vind ik het toch de moeite waard.

Zeker voor herhaling vatbaar dus! Laat de zomer maar komen!

PS: dit blog wordt niet gesponsord en is niet bedoeld als reclame. Ik verdien hier geen geld aan. Het doel van deze blog is een tip te delen voor een glutenvrij product.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s